Uw Totaalinstallateur!

Diensten

Jarenlange ervaring, goede service en een vertrouwd gezicht in de regio. Bij Van der Vleuten kunt u terecht voor loodgieterswerk, het installeren van cv-ketels, vloerverwarming, radiatoren, sanitair, ventilatoren & airconditioning. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken en oplossingen. Wij werken met de beste merken en ervaren medewerkers. Onze service- en onderhoudsmedewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Particulier

Particulier

Als totaalinstallateur levert Van der Vleuten particulieren een compleet pakket aan installaties. Voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningen heeft u met Van der Vleuten één aanspreekpunt voor de meest voorkomende werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met producten die voorzien zijn van keurmerken als Gastec, KOMO, KEMA en CE.

LEES VERDER »
Zakelijk

Zakelijk

Als totaalinstallateur levert Van der Vleuten de zakelijke markt een compleet pakket aan installaties. Voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningen heeft u met Van der Vleuten één aanspreekpunt voor de meest voorkomende werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met producten die voorzien zijn van keurmerken als Gastec, KOMO, KEMA en CE.

LEES VERDER »