Centrale verwarming

Gemiddeld stoken we in Nederland 2/3 maanden per jaar. Het is daarom ook geen overbodige luxe om de juiste keuze te maken, wanneer de CV-ketel aan vervanging toe is. Wij leveren en plaatsen alle merken ketels van een hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn. Dit volgens de laatste regelgevingen. Wij zijn gecertificeerd installateur volgens BRL 6000-25 het CO-vrij logo wordt door ons ook gevoerd. Ook leveren en installeren we vloerverwarming, als bijverwarming of als hoofdverwarming. Vloerverwarming is een uitstekende en zeer comfortabele manier om uw badkamer, keuken of gehele huis te verwarmen.

U heeft de keuze uit een HR-ketel of een VR-ketel, waarvan de Hoog Rendement (HR)-ketel het meest wordt geïnstalleerd, omdat de HR-ketel de warmte van zijn verbrandingsgassen weer gebruikt en bij andere ketels via de afvoer verloren gaan. Hierdoor is deze ketel energiebesparend en milieuvriendelijker. Ook kunnen deze systemen u verwarming en warmwater in één installatie bieden. Een CV-ketel in combinatie met een boiler is ook mogelijk.

Ook kunt u bij ons terecht in geval van storing of voor service/onderhoud. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van 24-uur service.

Met Van der Vleuten bent u verzekerd van een veilige installatie. Niet alleen bij installatie ook in de toekomst. Daarnaast denken we mee in rendement en functionaliteit.